PERSONVERN OG COOKIES

Kontaktdetaljer til den behandlingsansvarlige

Fullt navn på juridisk enhet: Lysveien Lubomira Nielsen

Postadresse: Åsvangvegen 675, 2332 Åsvang

E-postadresse: lubomira@lysveien.no

Telefon: 45455814

http://lysveien.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

1. Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 Cookies/Informasjonskapsler (kommentarer)

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

2.Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

3.Tredjeparts linker

Dette nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, programtillegg (plug-ins) og applikasjoner. Hvis du klikker på disse koblingene eller aktiverer disse tilkoblingene, kan det være mulig for tredjeparter å samle inn eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts nettsider og er ikke ansvarlige for deres personvernerklæringer. Når du forlater nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å lese personvernerklæringer på hvert nettsted du besøker.

4.Sosiale medier

Facebook

På denne nettsiden er det integrert komponenter fra Facebook (plug-in).

Hvis du er logget på på Facebook og samtidig besøker vår nettside, vil Facebook registrere din aktivitet.

Hvis du klikker på en av Facebook-knappene som er integrert i vår nettside, f.eks. «Like» -knappen, matcher Facebook denne informasjonen med den personlige Facebook-brukerkontoen din og lagrer personopplysningene.

Ytterligere informasjon og gjeldende databeskyttelsesbestemmelser for Facebook kan du lese her:

https://www.facebook.com/about/privacy/

 

Instagram

På denne nettsiden er det integrert komponenter fra Instagram (plug-in).

Hvis du er logget på på Facebook og samtidig besøker vår nettside, vil Instagram registrere din aktivitet.

Hvis du klikker på en av Instagram-knappene som er integrert på vår nettside, matcher Instagram denne informasjonen med den personlige Instagram-brukerkontoen din og lagrer personopplysningene.

Ytterligere informasjon og gjeldende databeskyttelsesbestemmelser for Instagram kan du lese her:

https://help.instagram.com/477434105621119/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagrams%20hjelpesenter&bc[1]=Personvern-%20og%20sikkerhetssenter

Pinterest

På denne nettsiden er det integrert komponenter fra Pinterest (plug-in).

Hvis du er logget på på Pinterest samtidig som du er på vår nettside, Pinterest registrerer hvilke spesifikke undersider av nettstedet vårt har du besøkt. Denne informasjonen samles inn via Pinterest-komponenten og er knyttet til din Pinterest-konto. Hvis du klikker på en av Pinterest-knappene, integrert på vår nettside, tilordner Pinterest denne informasjonen til den personlige Pinterest-brukerkontoen din og lagrer personopplysningene.

Ytterligere informasjon og gjeldende databeskyttelsesbestemmelser for Pinterest kan du lese her:

https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

YouTube

På denne nettsiden er det integrert komponenter fra YouTube (plug-in).

Hvis du er logget på på YouTube, gjenkjenner YouTube at du har besøkt  en underside med YouTube-video. Denne informasjonen er samlet av YouTube og Google og tilordnet din YouTube-konto.

YouTube og Google vil motta informasjon via YouTube-komponenten at du har besøkt vår nettside så lenge du er logget inn på YouTube. Dette skjer uansett om personen klikker på en YouTube-video eller ikke. Ønsker du ikke dette, må du logge av din YouTube konto.

Ytterligere informasjon og gjeldende databeskyttelsesbestemmelser for YouTube kan du lese her:

https://policies.google.com/privacy?hl=en

 

5.Abonnement på våre nyhetsbrev

På nettsiden vår vil du finne flere «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for nyhetsbrev. Du blir da bedt om å registrere ditt fornavn og e-post adresse. Vi bruker MailChimp sin tjeneste for utsendelse av denne type e-post utsendelser.

Lysveien Lubomira Nielsen informerer sine abonnenter regelmessig ved hjelp av et nyhetsbrev om bedriftstilbud, artikler og tips. Nyhetsbrev kan kun mottas av den registrerte hvis (1) du har en gyldig e-postadresse og (2) du registreres for nyhetsbrevet. Etter din registrering/påmeldning vil en e-post for abonnementsbekreftelse bli sendt til e-postadressen registrert av deg for en dobbell innkallingsprosedyre. Denne bekreftelses-e-posten brukes til å bevise at eieren av e-postadressen er virkelig deg og du ønsker å motta nyhetsbrevet.

Under registreringen av nyhetsbrevet lagrer vi også IP-adressen til datasystemet som tildeles av Internett-leverandøren (ISP) og brukes av deg ved registreringstidspunktet, samt datoen og tidspunktet for registreringen. Samlingen av disse dataene er nødvendig for å avdekke (mulig) misbruk av e-postadressen din på et senere tidspunkt. Målet med dette er en juridisk beskyttelse av den behandlingsansvarlige Lysveien Lubomira Nielsen.

Personopplysningene som er innsamlet som en del av en registrering for nyhetsbrevet, vil kun bli brukt til å sende nyhetsbrevet. Det vil ikke bli overført personlige opplysninger innhentet av nyhetsbrevet til tredjepart.

Du kan forandre dine preferanser eller melde deg ut av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på en lenke som finnes i hvert nyhetsbrev. Det er også mulig å kontakte den behandlingsansvarlige direkte på lubomira@lysveien.no for å avslutte abonnementet.

Nyhetsbrev-sporing

Nyhetsbrevet til Lysveien Lubomira Nielsen inneholder såkalte sporingspiksler. En sporingpiksel er en miniatyr grafikk innebygd i slike e-post, som sendes i HTML-format for å aktivere loggfilopptak og analyse. Dette tillater en statistisk analyse i nettbaserte markedsføringskampanjer. Basert på den innebygde sporingspiksel, kan Lysveien Lubomira Nielsen se om og når en e-post ble åpnet av deg, og hvilke linker i e-posten ble klikket på.

Slike personopplysninger som samles inn i sporingspikslene som finnes i nyhetsbrevene, lagres og analyseres av den for å optimalisere forsendelsen av nyhetsbrevet, samt å tilpasse innholdet til fremtidige nyhetsbrev. Disse personopplysningene sendes ikke videre til tredjepart.

Du har til enhver tid rett til å melde deg ut av abonnementet. Etter utmelding vil personopplysningene bli slettet av oss.

6.Google Analytics

Google Analytics er et analyseverktøy vi bruker for å anlysere brukeroppførsel på lysveien.no. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig å se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.
__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.
__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.
__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.
__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.
_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

 7.Kommunikasjonsdata

Vi behandler kommunikasjonsdata som inkluderer hvilken kommunikasjon du sender til oss, enten det er  via e-post, tekstmeldinger, sosiale medier, meldinger til sosiale medier eller annen kommunikasjon du sender oss. Vi behandler disse dataene for å kommunisere med deg, for registrering og for etablering, forfølgelse eller forsvar av juridiske krav. Vår lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å svare på kommunikasjon sendt til oss, for å oppbevare og etablere, forfølge eller forsvare juridiske krav.

 

 Dine rettigheter

I henhold til databeskyttelseslovgivningen har du rettigheter i forhold til dine personopplysninger, som inkluderer rett til innsyn, retting, sletting (å bli glemt), begrensning, overføring, rett til å klage til Datatilsynet, til dataportabilitet, til å trekke tilbake samtykke, rett til å motsette deg visse former for behandling.

Hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene som er angitt ovenfor, vennligst send oss en e-post til lubomira@lysveien.no.

Du må ikke betale gebyr for å få tilgang til dine personlige data (eller å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve en rimelig avgift dersom forespørselen din er klart ubegrunnet, repetitiv eller overdreven eller nekte å etterkomme forespørselen din under slike omstendigheter.

Vi må kanskje be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å identifisere og sørge for din rettighet til å sikre dine personlige data (eller å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetsforanstaltning for å sikre at personopplysninger ikke blir gitt til noen som ikke har rett til å motta de. Vi kan også kontakte deg for å spørre deg om ytterligere informasjon i forbindelse med din forespørsel for å øke hastigheten på vårt svar.

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Av og til kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller du har gjort en rekke forespørsler. I så fall vil vi varsle deg.

Hvis du ikke er fornøyd med et aspekt av hvordan vi samler inn og bruker dataene dine, har du rett til å klage til Informasjonskommissærens kontor (ICO), den britiske tilsynsmyndigheten for databeskyttelsesproblemer (www.ico.org.uk). Vi vil være takknemlige hvis du først vil kontakte oss, hvis du har en klage, slik at vi kan prøve å løse det for deg.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi kan motta data fra tredjeparter som f.eks analytiks leverandører som Google basert utenfor EU, annonseringsnettverk som Facebook basert utenfor EU, for eksempel søkeleverandører som Google basert utenfor EU, leverandører av tekniske tjenester, betalings og leveringstjenester.

Få spennende tips, artikler og tilbud sendt til din postkasse

Meld deg på GRATIS nyhetsbrev.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Jeg deler aldri din e-postadresse med andre. Du kan melde deg av når som helst.