OM MEG

Jeg er oppvokst i Slovakia (tidligere Tsjekkoslovakia). Som barn har jeg fått oppleve kommunismen og etter hvert dens fall. Som ung voksen har jeg flyttet til Tyskland og i 2002 til Norge som jeg kaller mitt hjem nå. Min eksponering for flere bakgrunner og kulturer har hjulpet meg å forstå ulike samfunns programmeringer fra mange perspektiver.

Siden tidlig tenårene har jeg vært interessert i og samlet kunnskap om hvordan våre tanker og følelser påvirker kroppen vår. Jeg er empatisk og høysensitiv som jeg mener er en stor gave.

I 2006 har jeg fått diagnose depresjon og PTSD (posttraumatisk stresslidelse). Denne diagnosen har startet hos meg en aktiv prosess hvor jeg har letet etter måter og verktøy som kunne hjelpe meg å bearbeide mine traumer og depresjon. Denne prosessen har vært til tider tung og veldig utfordrende. Men det var absolutt verdt det og jeg er i dag glad for at jeg har aldri gitt opp håpet om å komme tilbake til meg selv. Derimot, den ar ført meg forbi mine egne forventninger.

Nå ønsker jeg å hjelpe andre som søker veien tilbake til seg selv, sitt eget lys. Takket være min egen livserfaring, har jeg stor medfølelse og forståelse for de som har gått gjennom traumer eller vanskelige livsutfordringer. Jeg veileder mine klienter tilbake til sitt eget lys, slik at de kan stå i sin egen kraft.

KONTAKT MEG PÅ EPOSTEN lubomira@lysveien.no .


Profesjonell beskrivelse

Lubomira er en intuitiv veileder, utdannet Quantum Light Coach, soneterapeut og øreakupunktør. Hun har kurs i Quantum Healing Hypnose Technique (QHHT), Mediumskap, Grunnkurs i naturmedisin og kurs i Dorn metode.

Mellom 2014-2017 hadde hun egen praksis med hovedfokus på soneterapi, øreakupunktur og livsveiledning i Bergen og på Dale i Vaksdal kommune.

Hun snakker norsk, engelsk og slovakisk.

Hennes misjon er å veilede og støtte mennesker på veien tilbake til seg selv, hele forholdet til seg selv og hjelpe de å bli komfortable med eget lys og egen styrke. Hun støtter de på vegen til å stole på deres egen medfødt visdom slik at de kan finne svar til sine spørsmål.

I trygghet av en samtale, lærer hun bort teknikker og gir oppgaver som vil hjelpe hennes klienter å oppdage og hele dypere deler av seg selv.

Hun fortsetter å jobbe engasjert med seg selv og er aktiv i sin egenutvikling, fordi hun vet at en kan veilede andre bare så dypt en er villig til å gå selv.

Få spennende tips, artikler og tilbud sendt til din postkasse

Meld deg på GRATIS nyhetsbrev.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Jeg deler aldri din e-postadresse med andre. Du kan melde deg av når som helst.