JOBB MED MEG

 

FRI OG UNIK-program

Dette programmet er for en kvinne som vet at hun er sensitiv og føler alt dypt. Til tross for at hun har mennesker rundt seg, føler hun seg ensom og ikke forstått. Hun har ofte følt seg annerledes og opplever at hun ikke passer inn. Hun har allerede vært en stund på en indre oppdagelsesreise og ønsker seg nå personlig veiledning og støtte. 

Dette er for en kvinne som ønsker seg å bli dypere kjent med seg selv,  forstå sine styrker og finne ro i hvem hun er. 

Dette er for en kvinne som ønsker et ærlig forhold til seg selv, finne medfølelse med seg selv og bygge indre støtte slik at livet blir lettere å takle. 

Vi vil sammen fokusere på å hjelpe deg å bli din egen venn, lære deg å stole på din intuisjon, forstå deg selv gjennom din menstruasjonssyklus, føle din indre skjønnhet og stole på dine unike kvaliteter, slik at du kan godta og sette pris på hvem du er i denne verden.

Jeg vil bli din personlige veileder, hjelpe deg å gi slipp på dine utdaterte syn på deg selv og støtte deg i å se deg selv i nytt lys. Du vil bli kjærlig støttet gjennom vår tid sammen.

Hvis hjertet ditt hopper med begeistring er det et tegn på at dette er noe for deg. Kontakt meg da på epost lubomira@lysveien.no .

Få spennende tips, artikler og tilbud sendt til din postkasse

Meld deg på GRATIS nyhetsbrev.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Jeg deler aldri din e-postadresse med andre. Du kan melde deg av når som helst.