OM MEG

Du lengter etter ro som kommer innefra. Noe inni deg sier at det er mulig for deg å føle deg bedre enn dette…

Under min veiledning vil du lære å forstå dine følelser i forhold til hva som skjer eller har skjedd i livet ditt og hvordan arbeide med de og ditt energifelt i den forbindelsen.

Videre ser vi på dine gamle sår som kan ligge i underbevistheten og styre livet ditt.

Ikke minst, er mitt mål å hjelpe deg å komme i full kontakt med ditt indre barn som jeg mener er nøkkelen til et lykkelig voksent liv.

I arbeid med meg vil du få noen oppgaver som du vil kunne jobbe med mellom undervisningstimene. Disse vil hjelpe deg å bli kjent med hvem du virkelig er og forandre dine mønstre og ditt liv.

Hva betyr det å være i bedre kontakt med deg selv?

Forstå dine reaksjoner, dine sår, mennesker og utfordringer man tiltrekker til livet sitt. Føle deg trygg i kroppen din. Løse opp knuter/blokkeringer fra fortiden som får deg til å tiltrekke de samme type mennesker eller situasjoner og forstå hva du kan gjøre med dem.

Hvis du merker at hjertet ditt hopper litt, når du leser dette, da er dette noe for deg.

KONTAKT MEG PÅ EPOSTEN lubomira@lysveien.no .


Mer om meg: 

Jeg er oppvokst i Slovakia (tidligere Tsjekkoslovakia). Som barn har jeg fått oppleve kommunismen og etter hvert dens fall. Som ung voksen har jeg flyttet til Tyskland og i 2002 til Norge som jeg kaller mitt hjem nå. Min eksponering for flere bakgrunner og kulturer har hjulpet meg å forstå ulike samfunns programmeringer fra mange perspektiver.

Siden tidlig tenårene har jeg vært interessert i og samlet kunnskap om hvordan våre tanker og følelser påvirker kroppen vår. Jeg er empatisk og høysensitiv som jeg mener er en stor gave.

I 2006 har jeg fått diagnose depresjon og PTSD (posttraumatisk stresslidelse). Denne diagnosen har startet hos meg en aktiv prosess hvor jeg har letet etter måter og verktøy som kunne hjelpe meg å bearbeide mine traumer og depresjon. Denne prosessen har vært til tider tung og veldig utfordrende. Men det var absolutt verdt det og jeg er i dag glad for at jeg har aldri gitt opp håpet om å komme tilbake til meg selv. Derimot, den ar ført meg forbi mine egne forventninger.

Nå ønsker jeg å hjelpe andre som søker veien tilbake til seg selv, sitt eget lys. Takket være min egen livserfaring, har jeg stor medfølelse og forståelse for de som har gått gjennom traumer eller vanskelige livsutfordringer. Jeg veileder mine klienter tilbake til sitt eget lys, slik at de kan stå i sin egen kraft.

KONTAKT MEG PÅ EPOSTEN lubomira@lysveien.no .


Profesjonell beskrivelse

Lubomira er en intuitiv veileder, utdannet Quantum Light Coach, soneterapeut og øreakupunktør. Hun har kurs i Quantum Healing Hypnose Technique (QHHT), Mediumskap, Grunnkurs i naturmedisin og kurs i Dorn metode.

Mellom 2014-2017 hadde hun egen praksis med hovedfokus på soneterapi, øreakupunktur og livsveiledning i Bergen og på Dale i Vaksdal kommune.

Hun snakker norsk, engelsk og slovakisk.

Hennes misjon er å veilede og støtte mennesker på veien tilbake til seg selv, hele forholdet til seg selv og hjelpe de å bli komfortable med eget lys og egen styrke. Hun støtter de på vegen til å stole på deres egen medfødt visdom slik at de kan finne svar til sine spørsmål.

I trygghet av en samtale, lærer hun bort teknikker og gir oppgaver som vil hjelpe hennes klienter å oppdage og hele dypere deler av seg selv.

Hun fortsetter å jobbe engasjert med seg selv og er aktiv i sin egenutvikling, fordi hun vet at en kan veilede andre bare så dypt en er villig til å gå selv.

Få spennende tips, artikler og tilbud sendt til din postkasse

Meld deg på GRATIS nyhetsbrev.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Jeg deler aldri din e-postadresse med andre. Du kan melde deg av når som helst.