OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Hvordan foregår en undervisnigstime?

All undervisnig skjer via Zoom i video format, slik at vi kan prate og se hverandre samtidig. Zoom ligner på Skype, men er mer stabil og pålitelig. Fordelen med Zoom er at du ikke trenger å ha en bruker med passord.

Jeg vil sende deg en lenke du skal bare enkelt klikke på for å starte din konsultasjon med meg. Det eneste du trenger å gjøre er å installere Zoom app på din telefon, tablett eller datamaskin før vår konsultasjon. Installasjonsinstrukser vil dukke automatisk opp, når du klikker på lenken jeg vil sende deg. Det tar bare noen sekunder å installere appen. Så er alt klart til din konsultasjon.

Det blir nødvendig å installere appen bare for vår førte konsultasjonen, så vil du ikke trenge å tenke på noe flere ganger.

Veldig enkelt og greit.

Flere spørsmål? Kontakt meg på lubomira@lysveien.no

 

Har du taushetsplikt?

Ja, jeg har taushetsplikt og vil aldri dele informasjon om deg eller informasjon du vil dele med meg. 

 

Hvordan kan jeg bestille Bli Frigjort-programmet?

Kontakt meg på  lubomira@lysveien.no .

 

Hvordan betaler jeg for programmet?

Betaling skjer før oppstarten av programmet. Nedbetalingplan over 3 måneder er også tilgjengelig. Det vil bli sendt en faktura til deg via email.

 

Få spennende tips, artikler og tilbud sendt til din postkasse

Meld deg på GRATIS nyhetsbrev.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Jeg deler aldri din e-postadresse med andre. Du kan melde deg av når som helst.